persondatapolitik

GENERELT

Dit privatliv er vigtigt for AROGYA. For bedre at beskytte dit privatliv beskriver AROGYA i denne privatlivspolitik hvordan AROGYA samler, behandler og bruger de data som AROGYA indsamler omkring din adfærd på AROGYAS hjemmeside. Dette sker efter databeskyttelsesforordningens bestemmelser.

Samtidig gør jeg dig opmærksom på de valg, du kan træffe om, hvordan dine oplysninger indsamles og bruges.

HVAD ER PERSONDATA?

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter dette website, indsamler og behandler AROGYA en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du gør et af følgende:

Køber et produkt i AROGYAS webshop
Tilmelder dig AROGYAS
Booker en tid i AROGYAS bookingmodul, telefonisk eller fysisk.

HVORFOR INDSAMLER AROGYA PERSONDATA?

AROGYA indsamler udelukkende de persondata, som du frivilligt afgiver på AROGYAS website, eller som du på anden vis giver dit samtykke til, at AROGYA må indsamle. AROGYA indsamler persondata:

… til at sende dig markedsføringsmateriale, som der i forvejen er givet samtykke til.
… til at give dig yderligere informationer og detaljer, hvis du har tilmeldt dig et arrangement.
… til at håndtere fakturaer, ordrebekræftelser og bookinger samt sikre kommunikationslog

HVILKE PERSONDATA INDSAMLER AROGYA?

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandler AROGYA følgende type persondata:

Dine kontaktoplysninger som eksempelvis navn, e-mailadresse, telefonnummer m.m.
Brugerinformationer som f.eks. brugernavn, adgangskoder og loginoplysninger.
Oplysninger fra din webbrowser som f.eks. IP-adresser, browsertype og sprog
Oplysninger til tredjeparts netværk, heriblandt Facebook, Google Analytics og ePay.

HVORDAN INDSAMLER AROGYA PERSONDATA?

AROGYA indsamler dine persondata igennem AROGYAS hjemmeside og tredjepartssoftware. AROGYA indsamler dine persondata igennem formularer på AROGYAS hjemmeside. Udover de persondata som AROGYA indsamler igennem AROGYAS hjemmeside, så anvender AROGYA en række tredjepartssoftware til at indsamle data på denne hjemmeside. Herunder har jeg beskrevet de forskellige typer af tredjepartssoftware, som anvendes på AROGYAS hjemmeside:

Simply.com:
Simply.com er online-tjeneste, som er webhotel for AROGYAS hjemmeside med webshop (www.arogya.dk) samt mailsystem. I den forbindelse får Simply.com adgang til visse af dine persondata, såsom navn og e-mail korrespondance. Denne behandling er nødvendig for, at AROGYA kan håndtere dine henvendelser som kunde.

Google Analytics:
Google Analytics giver AROGYA adgang til din adfærd på AROGYAS hjemmeside og Google Analytics indsamler data ved hjælp af cookies. Disse cookies indsamler informationer om din brug af vores hjemmeside, herunder din IP-adresse til tracking af din adfærd.

MailChimp:
AROGYA benytter sig af e-mailprogrammet MailChimp til at udsende nyhedsbreve og tilbud til AROGYAS kunder. Igennem MailChimp formularen på hjemmesiden indsamler AROGYA e-mailadresser som anvendes til at sende relevante nyhedsbreve.

PensoPay:
I AROYGAS Woocommerce webshop, foregår alle handler, incl. medlems-abbonementer via betalingsgatewayen PensoPay og indløseren Clearhouse. PensoPay er en dansk betalingsgateway med fokus på høj sikkerhed og PensoPay overvåger hele tiden deres systemer og har altid et backupsystem, der hjælper med at holde styr på deres data. Kortdata samt alt kommunikation omkring penge bliver automatisk krypteret. Din persondata videregives til PensoPay ifm. at du laver en ordre på AROGYAS hjemmeside. Her lagres oplysninger om alle kunder, som er oplyst af kunden selv ved profiloprettelse.

HVOR LÆNGE OPBEVARES PERSONDATA PÅ HJEMMESIDEN?

Dine personlige data bliver opbevaret så længe, som det er nødvendigt. Det betyder, at når din personlige data ikke længere vil være relevant for AROGYA at bevare, vil det automatisk blive slettet på en sikker måde. Der er mulighed for, at AROGYA kan behandle din data i forbindelse med statistiske formål, men i dette tilfælde vil dine data altid blive anonymiseret.

HVORDAN KAN DU FÅ ADGANG TIL DE PERSONDATA, AROGYA INDSAMLER OM DIG?

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, AROGYA behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes hvis det ikke længere er nødvendigt for AROGYA at beholde din data. Herunder har jeg specificeret, hvordan du kan gøre dette:

1. Adgang og berigtigelse af persondata
Du har altid mulighed for at anmode AROGYA, om at få en kopi at de personlige data, som AROGYA har liggende om dig. Hvis du opdager fejl eller forældede oplysninger, har du ligeledes mulighed for at anmode AROGYA om eventuelle rettelser. Hvis du ikke længere ønsker at opbevare dine personlige dataoplysninger hos AROGYA, har du retten til at anmode om at få din persondata slettet. Dette kan dog kun ske, hvis det ikke længere er nødvendigt for AROGYA at beholde din data.

2. Ret til at fravælge markedsføringskommunikation
Hvis du ikke længere har lyst til at modtage e-mailmarkedsføring fra AROGYA, har du retten til at trække dit samtykke tilbage. Dog skal du være opmærksom på, at denne form for kommunikation ikke dækker over administrative meddelelser som f.eks. ordrebekræftelser, e-mails i forbindelse med kontoindstillinger – herunder ændring af kodeord og meddelelser, der ligger i forlængelse heraf.

HVORDAN SIKRER AROGYA DINE PERSONLINGE OPLYSNINGER?

AROGYA behandler dine data med omhu. Det betyder, at AROGYA forpligter sig til at forhindre offentliggørelse, uautoriseret adgang eller alternativ behandling af AROGYAS kunders persondata, som indsamles på denne hjemmeside.

VIDEREGIVELSE AF DINE PERSONOPLYSNINGER 

AROGYA kan videregive dine personoplysninger til tredjepart, som bistår AROGYA med at håndtere AROGYAS administration, fx lønadministration, bogholderi, hosting af it-systemer m.v.
Ligeledes videregiver AROGYA dine personoplysninger til relevante offentlige myndigheder i det omfang, AROGYA er forpligtede hertil.

RETTIGHEDER

Du har følgende rettigheder:

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
  • Du kan altid indgive en klage over behandlingen af dine personoplysninger til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

ANSVARLIG

Denne hjemmeside og denne privatlivspolitik ejes og publiceres af: AROGYA, v/Ida Naja Mitchell Brieghel