MBSR-kursus

EVIDENSBASERET 8-UGERS MINDFULNESS-BASERET-STRESS-REDUKTIONS-FORLØB

Oplev et dybere niveau af indre ro og få forbedret din mentale, følelsemæssige og fysiske velvære med MBSR Mindfulness!

Lær at blive mere bevidst og nærværende i hverdagen og hvordan du med små nemme greb kan integrere mindfulness i dit liv. MBSR Mindfulness træner dig til at hvile mere i dig selv, og til at kunne være i og med det, som livet byder dig på godt og ondt.  Det er bevidsthedstræning, så livet ikke uafbrudt leves på autopilot.

MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction) er en banebrydende forskningsunderstøttet og evidensbaseret tilgang til mental sundhed og stressreduktion, der har vist sig at være effektiv for utallige mennesker rundt omkring i verden. Gennem en kombination af mindfulnessøvelser, meditation og bevidsthedstræning kan MBSR hjælpe dig med at navigere i en stresset og hektisk hverdag med større lethed og tilstedeværelse.

En af de største fordele ved MBSR er evnen til at reducere stressniveauet. Uanset om du lider af stress, angst eller blot ønsker at finde en bedre balance i livet, kan MBSR give dig de redskaber, der er nødvendige for at reducere stress og opnå indre ro. Gennem daglig praksis af mindfulness vil du lære at identificere og navigere i stressende situationer på en mere hensigtsmæssig og rolig måde.

MBSR kan forbedre din mentale sundhed og generelle velbefindende. Ved at deltage i MBSR-kurset vil du opnå en dybere forståelse af dine tanker og følelser og lære at acceptere dem uden at blive fanget i dem. Dette kan medføre en reduktion i symptomerne på stress, angst og depression samt øget selvværd og en generel følelse af lykke og tilfredshed i livet.

En anden fordel ved MBSR er dens evne til at øge din evne til at håndtere smerte og sygdom. Gennem mindfulnesspraksis kan du lære at observere og forholde dig til fysiske ubehageligheder på en mere accepterende og ikke-dømmende måde. Dette kan føre til en reduktion i både fysiske og mentale symptomer, samtidig med at du opnår en større følelse af kontrol over din egen krop og helbred.

MBSR Mindfulness kan også forbedre din koncentration og præstationsevne. Ved at træne din bevidsthed og opmærksomhed kan du lære at være mere til stede i øjeblikket og fokusere din opmærksomhed på opgaver og aktiviteter. Dette kan resultere i øget produktivitet, bedre beslutningstagning og en større evne til at klare og løse komplekse problemer.

Endelig kan MBSR Mindfulness hjælpe dig med at opnå en dybere forbindelse til dig selv og andre. Gennem øget selvbevidsthed og empati kan du lære at opbygge sundere og mere meningsfulde relationer. Meditation og mindfulnessøvelser kan bidrage til at styrke din evne til at lytte, forstå og udvise medfølelse over for andre, hvilket kan skabe mere harmoniske forhold både personligt og professionelt.

Tag det første skridt mod et mere afbalanceret og opfyldende liv ved at investere i MBSR Mindfulness! Med øget indre ro, reduceret stressniveau, forbedret mental sundhed, bedre smertehåndtering, øget koncentration og forbedrede relationer vil du opleve en række fordele, der vil berige dit liv på utallige måder. Tilmeld dig til MBSR-kurset og begynd at starte din rejse mod et mere bevidst og tilfredsstillende liv!

Der er 9 mødegange, hvoraf otte er af ca. 2,5 times varighed og én mødegang er afsat som en retrætedag af ca. 5 timers varighed. Retrætedagen ligger efter 6. mødegang.

Under forløbet bliver du guidet igennem forskellige meditationer og lærer at reflektere over og italesætte dine oplevelser. Derudover er der hjemmeopgaver og forberedelse til hver mødegang. Du skal være forberedt på at afsætte 45 minutter dagligt 6 ud af 7 dage om ugen.

Næste hold starter onsdag d. 23. oktober. Læs mere her.

For yderligere info om MBSR Mindfulness, er du velkommen til at kontakte mig.

mindfulness kan bl.a. hjælpe dig med:

 • Mindre smerter og bedre smertehåndtering
 • Mindre stress og bedre stresshåndtering
 • Forbedret søvn
 • Reducerer depression og angst samt risici for tilbagefald
 • Bedre evne til at håndtere vrede og agression
 • Kognitiv forbedring og mental klarhed
 • Forbedret evne til at kunne slappe af
 • Mindre tankemylder og negative tankemønstre
 • Større robusthed til at leve livet med både glæder og sorger
 • Mere selvværd og selvtillid
 • Klarhed og prioritering af hvad der er væsentligt i livet, værdier og ønsker
 • Selvudvikling
 • Konflikthåndtering