Købs- og betalingsbetingelser

Faste hold, workshops og behandlinger betales via mobilepay eller bankoverførsel.  Deruover kan du betale online med betalingskort gennem PensoPay.  Din tilmelding til yoga er først noteret når din betaling er registreret. Tilmeldingen er bindende og refunderes ikke. Din tilmelding er personlig og kan ikke videregives. Det samme gør sig gældende for drop in yoga. Undtaget er workshops. Har du booket en plads på en workshop, og bliver du forhindret i at deltage, kan du ikke få pengene refunderet, men du er velkommen til at sælge din plads til en anden.

FRAVÆR/SYGDOM

Bliver du syg eller forhindret i at komme til din yogaklasse, så tilbyder jeg, at du er velkommen på et andet hold, såfremt der er plads og efter aftale med mig. Dette gælder ikke for workshops. Bliver din underviser syg eller forhindret og må aflyse undervisningen, så tilbydes du en ekstra undervisningsgang på et tilsvarende hold eller i forlængelse af sæsonen. Sæsonen inkluderer alle hverdage herunder også hverdage i skolernes ferie i uge 7, i uge 42 og i ugen op til påske. Dog ikke i industriferien i uge 28, 29 og 30. Bliver en workshop aflyst, modtager du dine penge retur. Dine undervisningsgange skal bruges i det tidsrum og inden for de datoer, som dit hold er berammet til. Når et hold er afsluttet er det ikke muligt at overføre evt. mistede undervisningsgange til et andet hold eller til næste sæson. Ej heller at få refunderet hverken hele eller dele af beløbet.

BETALING:

Du kan betale via bankoverførsel.  Deruover kan du betale online med mobilepay eller betalingskort gennem PensoPay. Har du valgt at betale via bankoverførsel, skal du betale inden for 24 timer ellers er din plads på holdet tabt. 

Se under Yogahold hvilke hold jeg tilbyder. Hvis du overvejer at gå til undervisning hos mig, er du velkommen til at ringe eller sende mig en mail. Jeg står gerne til rådighed med information og svar på dine spørgsmål.

DIVERSE:
Hvis regeringen lukker ned for yogaaktiviteter, så flytter undervisning online og live på zoom på samme tidspunkt.