Jeg tilbyder en række behandlinger, der alle støtter op om at skabe smertefrihed, ro, balance og harmoni i kroppen.

Krop og sind hænger sammen og bliver påvirket af hvordan vi lever livet, herunder kost, motion, og generelt hvordan vi stimulerer vores sanser og hvad vi bruger vores sanser til. Måske oplever du uforklarlige smerter i kroppen, diffuse og uden sammenhæng. Eller du føler dig ked af det, træt og uoplagt. Måske driller fordøjelsen eller du føler dig stresset og irriteret.

Jeg leder efter sammenhængen og hjælper dig kropsligt og kognitivt til at forløse de traumer der måtte være. Jeg sammensætter i samarbejde med dig en behandlingsplan med udgangspunkt i dine ønsker. Og det kan inkludere manuelle behandlinger, massage, kropsterapi, terapeutiske samtaler, coaching, genoptræning,  yogaterapi og ayurveda.

Min tilgang kombinerer moderne neuro- og smertevidenskab med årtusinders yogavisdom.

På de forskellige undersider kan du læse særskilt om de forskellige behandlinger. Nogle af dem kan bookes individuelt og andre kombineres i et skræddersyet forløb til dig.

SMERTEBEHANDLING

KROPSTERAPI

ABHYANGA MASSAGE

AYURVEDISK KONSULTATION

KLANGMASSAGE

COACHING

 

ida naja mitchell brieghel

“At man, når det i sandhed skal lykkes en at føre et menneske hen til et bestemt sted, først og fremmest må passe på at finde ham der, hvor han er, og begynde der” - Søren Kierkegaard